nyomda nyomtatas kiado gyergyoszentmiklos szorolapok brosurak konyvek
Mark House [Printing & advertising]
Ma 2023. február. 6, hétfô, Dóra napja van.
Dezső László - fotográfus [Fotó stúdió]

 

 

DEZSŐ LÁSZLÓ fotográfusA természeti szépségek iránti tisztelet és vonzalom alakította ki Dezső Lászlóban azt a készséget, hogy „mindent a szemnek és semmit a kéznek”, vagyis lefotózni mindent, ami múlandó, mindent, ami érték, örök életre kelteni azon pillanatokat, amelyek sokaknak örömet szereznek.
DEZSŐ LÁSZLÓ 1989-tól fényképez, számos kiadvány, könyv, atlasz, naptár illusztrációjának szerzője. 
Természeti múzsái az Isteni alkotások, a Kárpátok csodálatos bércei, és ezen belül a mesés havasok által ölelt világhírű Gyilkos-tó, amely 1937-ben keletkezett a Nagy-Hagymás vadregényes tájain. 
A Gyilkos-tó iránti tiszteletét a VILÁGSZÉP GYILKOSTÓ, MESEVILÁG A HAVASOK KEBLÉN című személyes élményekkel, legendákkal díszített fotóalbumában láthatjuk viszont.
A természetfotózás valamint a stúdiómunkák mellett szívesen örökíti meg a ma még élő kultúrákat, népszokásokat, romba dőledező világunk értékes mozaikkockáit.
Dezső László a Romániai Fotóművészek Szövetségének valamit az 50 éves GYŐRI FOTÓKLUB tagja, számos egyéni kiállításon, különböző hazai és nemzetközi fotószalonokon láthatjuk viszont képeit.

Személyes weboldala: www.irisfoto.ro

Néhány fotó a portfolióból: