nyomda nyomtatas kiado gyergyoszentmiklos szorolapok brosurak konyvek
Mark House [Printing & advertising]
Ma 2024. március. 2, szombat, Lujza napja van.
Offszet nyomtatás [Nyomdai szolgáltatások]

 

Offszett nyomtatás


A MARK HOUSE nyomda egy kisméretű, íves offszett nyomda, amely úgy van megtervezve, hogy képes legyen kis vagy nagy példányszámú, igényes és magas minőségű nyomdai termékek előállítására. 
A nyomtatható ív
maximális mérete 35x50cm, az ideális példányszám pedig legalább 500 ív/termék. Ennél kisebb példányszám esetén a digitális nyomtatást ajánljuk (lásd a szolgáltatások fejezetben).

A leggyakrabban használatos papírtípusok:
Offszett papír: 60-120g/m2 – könyvek, újságok, jegyzettömbök, címkék, belépőjegyek stb. készítésére;
Offszett karton: 160-300g/m2 – címkék, mappák stb. készítésére;
Önátírós papírok: 60g/m2 – két-, három- vagy többpéldányos önátírós formanyomtatványok készítésére;
Öntapadós papírok: 90-120g/m2 – fényes, félfényes és matt kivitelezésben címkék, vonalkódok és egyéb termékek készítésére;
Fényes és matt műnyomópapír: 90-150g/m2 – a legáltalánosabban használt papírtípus fényes és matt kivitelezésben, igényes nyomdai termékek, szórólapok, tájékoztatók, könyvek, brosúrák, címkék stb. készítésére;
Fényes és matt műnyomó-kartonok: 170-350g/m2 – reklámkiadványok, termékkatalógusok, naptárak és egyéb igényes nyomdai termékek kivitelezésére;
Duplex és triplex kartonok: 170-350g/m2, mappák, dossziék, egyszerű csomagolódobozok készítésére;
Kromo kartonok: 200-300g/m2 – könyvborítók, képeslapok, üdvözlőlapok, irattartók, mappák formastancolt csomagolódobozok készítésére;
Kreatív kartonok: 200-300g/m2 – meghívók, mappák, dobozok, kreatív termékek készítésére.


 HEIDELBERG GTO 52-2Gépparkunk 1 darab 2 műves HEIDELBERG GTO 52-2 (2008) és két darab 1 műves HEIDELBERG GTO gépekbből tevődik össze, amelyet egy darab POLAR ED-78-as papírvágó egészít ki.

A lenyomdázott ívek további feldolgozását saját kötészeti részlegünk végzi a végtermék előállításáig. 
Hajtogatás, dróttűzés, perforálás, stancolás, hideg- és melegragasztás, sorszámozás, melegfóliázás, aranyozás, prégelés, lyukasztás, fúrás azon munkafázisok, amelyeket elsősorban az általunk nyomdázott termékekre alkalmazunk, de ajánlunk bérmunkavégzésként is.
Nyomdánk erőssége, hogy a fotózástól a tervezésen keresztül a végtermék elkészítéséig minden munkafázist magunk tudunk elvégezni, így biztosítva az ügyfeleink által elvárt, a piaci igényeknek megfelelő minőséget.
Az általunk használt nyersanyagok és egyéb nyomdai kiegészítők a célnak megfelelő legjobb minőségűek, és az ország legmegbízhatóbb beszállítóitól vásároljuk.