nyomda nyomtatas kiado gyergyoszentmiklos szorolapok brosurak konyvek
Mark House [Printing & advertising]
Ma 2023. február. 6, hétfô, Dóra napja van.


Történelem

     A MARK HOUSE Kft. 1991-ben alakult. Első tevékenységei között  a legfontosabb a cégalapítási, cégmódosítási ügyintézés, és más engedélyek beszerzésével, tanácsadással kapcsolatos tevékenységek. Később ezek a szolgáltatások egyre bővültek: pecsét készítés, fénymásolás, névjegykártya, fejléces lap, egyéb kis reklám-anyagok készítése, könyvelési program és kasszagépek forgalmazása, és mások. A 2000-es évben  a cég elindított egy nyomdát. Mára már ez lett a fő tevékenység, de megmaradtak a kisebb szolgáltatások is. A székhely és irodák Gyergyószentmiklós központjában, a Gábor Áron 4. szám alatt vannak, a termelési tevékenység pedig a Tűzoltók utca 141. szám alatti munkaponton folyik.


 

Tevékenységi területek

 NYOMDA

Nyomdai szolgáltatásaink íves offszet nyomtatáson alapulnak. Maximálisan B3 formátumú íves polikróm nyomtatással készíthető nagyon széles skálájú nyomdai termékek előállítását vállaljuk: könyvek, katalógusok, szórólapok, plakátok, címkék, dobozok, nyomtatványok, mappák, naptárak, képeslapok, ajándék-tasakok, és még sorolhatnánk. -  Lásd Nyomdai termékek/A nyomtatásról menüpontot!


 

 KIADÓ

Egyéni megrendelésre, vagy kiadói szerződéssel válaljuk könyvek kiadását már 2001-től. Főleg környékbeli szerzőktől származó, helyi jellegű könyveket adtunk ki az elmúlt években, de vannak köztük saját szerkesztésű, illetve reprint kiadványok is. -  Lásd a Kiadó/Megjelent könyvek menüpontot!


 

 PROFESSZIONÁLIS FOTÓZÁS

Helyszíni- vagy stúdiófotózást vállalunk saját professzionális fotótechnikával amely 21 megapixelig terjedő képminőségben szinte bármilyen fotózási területet lefed. Ezenkívül cégünk rendelkezik egy több tízezer képet tartalmazó archívummal, amely főleg Székelyföldi, Erdélyi és Romániai nevezetességek, látnivalók, természeti szépségek és épített-, kulturális örökségek fényképeit tartalmazza. – Lásd a Fotó stúdió/Fotószolgáltatások menüpontot!


 

 REKLÁM-SZOLGÁLTATÁSOK

A névjegykártyától a céglogo, vagy cégarculat tervezésig sokszínű szolgáltatásokért fordulhatnak irodánkhoz: tervezéssel együtt kis– és nagy példányszámban készítünk fejléces lapokat, fejléces borítékot;  szórólapot, katalógust, mappát, stb;  reklámot újságokba, plakátra vagy bannerre;  meghívókat, üdvözlő kártyákat, eseményhez kötődő megszemélyesített oklevelet, kitőzőt, jegyzettömböket, stb; reklám-ajándéktárgyakat: hűtőmágnes, kulcstartó, fémkitűző, és mások.


 

 TURISZTIKAI TERMÉKEK

Leginkább Gyergyószentmiklós környékén található, de egész Székelyföld-, Erdély- és Románia-szerte lévő turisztikai látványosságokról készítettünk turisztikai útikauzokat, képeslapokat és leporellókat, fali- és asztalinaptárakat, kis tájékoztató füzeteket, lapokat, stb. -  Lásd a Turisztikai termékek menüpontjait!


PROMOCIONÁLIS TERMÉKEK

Cégünk gyártója és forgalmazója a promocionális reklám-ajándékként remekül használható átlátszó műanyagból készült hűtőmágnesnek és kulcstartónak, valamint a fémből készült kitűzők, jelvények és üvegnyitóval ellátott jelvény-mágnesnek. -  Lásd a Promóciós termékek menüpontjait!

               

 BÉLYEGZŐ-KÉSZÍTÉS

A COLOP világmárkájú bélyegzők teljes palettáját forgalmazzuk, és hozzá bármilyen pecsétnyomót akár 1 órán belül is elkészítünk. Ezenkívül rendelhető nálunk szárazpecsét, automata sorszámozó, vagy elektronikus dátumozó is. –   Lásd a Pecsétek készítése/Colop menüpontot!

               

PAPÍRÁRU ÉS IRODASZER ÜZLET

Kis bemutató üzletünkben megtalálható és megvásárolható cégünk minden saját terméke, a kiadott könyvek, turisztikai kiadványaink és egyéb termékek, mint a többszáz féle képeslap, leporellók, turisztikai kalauzok, tematikus fali- és asztalinaptárak, ezenkívül mindenfajta tipizált könyvelési és munkaügyi nyomtatványok. Forgalmazunk papírt, kartont, doszárt, borítékot, kasszaszalagot, árazócímkét, írószereket és kis irodaszereket, mint lyukasztó, ragasztó, gémkapocs, stb. -  Lásd a Kereskedelem menüpontjait!

               

KASSZAGÉP-FORGALMAZÁS

Szerződéses alapon a csíkszeredai PRO SOFT Kft által forgalmazott kasszagépekre veszünk fel megrendeléseket: OPTIMUS, PARTNER, DATECS, . Az eladott gépek szervízelésével, fogyóanyag- és alaktrész utánpótlásért szintén fordulhatnak hozzánk ügyfeleink.

               

FÉNYMÁSOLÁS ÉS MÁS TITKÁRSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

Színes és fehér-fekete fénymásolás és nyomtatás A3 méretig kiváló minőségben. Nagyméretű fehér-fekete fénymásolás A0 méretig térképek, rajzok és más nagyméretű papírok sokszorosítására. Vállalunk fax fogadást és küldést, e-mail fogadást és küldést, szkennelést, képek letöltését, CD/DVD írást, stb. -  Lásd a Szakmai szoláltatások menüpontjait!